Научни рождени дни

Научни рождени дни

Добре дошли в страната на научните чудеса. Тук може да изберете най-вълнуващото научно приключение за своето дете, корпоративно събитие или специален ден. Ако търсите динамична и спираща дъха програма, препоръчваме някоя от нашите научни шоу програми, а ако търсите работилница, в която всяко дете да влезе в ролята на учен и да експериментира самостоятелно, ще Ви насочим към някоя от нашите забавни лаборатории. За повече информация, моля, разгледайте научното ни парти меню по-долу или се свържете с нас за повече вълнуваща информация.

 

Научни шоу програми

Интерактивните ни научни шоу програми са изпълнени с впечатляващи демонстрации и поднесени по достъпен, интригуващ и изпълнен с много шегички и закачки начин, подходящ за деца от 5 до 13 годишна възраст. Децата участват активно в шоуто като асистенти на главния учен.  Стандартните парти пакетите са разработени за групи до 15 деца и са с времетраене от 60 минути. За избор на допълнителни експерименти, научен шоу спектакъл с ДиДжей, озвучаване и ефектно осветление, както и за събития с по-големи групи деца, моля, свържете се с нас.

Стандартни шоу програми:

1.      ДНК Бест:

– Огнено шоу с няколко впечатляващи и безопасни огнени демонстрации, например, изчезваща в пламъци хартия, огнено въженце, стоманени нишки, магнезиева лента, самозапалващ се огън, огнен фонтан, драконов дъх и др., ледено шоу със сух лед (тежък пушек, пръцкащо слонче, снежно бели сапунени балончета и изригваща пяна, които изезват в облаци, Супергероят под налягане Супер Тръбчо), въздушни базуки и летяща хартия на Бернули, гигантски вулкан от пяна в стил слонска паста за зъби и огромен облак от сух лед, който покрива целия под

-Най-често поръчваната ни програма – зрелищна и много динамична с голямо участие на децата. Най- подходяща за деца между 5 до 9 години.

2.      ДНК Азот:

– Огнено шоу с няколко впечатляващи и безопасни огнени демонстрации, например, изчезваща в пламъци хартия, огнено въженце, стоманени нишки, магнезиева лента, самозапалващ се огън, огнен фонтан, драконов дъх), ледено шоу с течен азот (инстантно замразяване и трошене на зеленчуци с ръце и чукове, забиване на пирони с банан, замразен в течен азот, смаляване и гърмене на балони, както и изстрелване на вледеняващ облак от течен азот на 3-4 метра нагоре ), въздушни базуки и летяща хартия на Бернули, гигантски вулкан от пяна в стил слонска паста за зъби

-Много популярна програма, особено за по-големи деца (над 9г). Шоуто е още по- впечатляващо, когато децата са достатъчно големи, за да вникнат в науката зад зрелищните ефекти.

3.      Магия на Науката:

-Огнено шоу с няколко впечатляващи и безопасни огнени демонстрации, например, изчезваща в пламъци хартия, огнено въженце, стоманени нишки, магнезиева лента, самозапалващ се огън, огнен фонтан, драконов дъх, нетопящ се сняг, наука за звука (облак в бутилка, пееща пръчка, кудкудякащи чаши и гръмоносен барабан), въздушни базуки и летяща хартия на Бернули, гигантски вулкан в стил слонска паста за зъби, слайм или инста желиращи червеи за вкъщи – по избор на клиента (до 15 деца)

Научни добавки към шоу програмите:

– Слайм – всяко дете забърква собствен слайм (желирани слонски сополи) за вкъщи – 10 минути, 15 деца

– Инста желиращи червеи за вкъщи – 10 минути, 15 деца

-Дъга от цветен сняг в епруветки за вкъщи -10 минути, 15 деца

– Изстрелване на ракетки – 10 минути

  Допълнително шоу с течен азот или сух лед по избор–  20 минути

Специални тематични шоу програми:

1.      Научни Еднорози:

– Изчезваща в пламъци магическа хартия, искрящ огнен фонтан, падащи огнени звезди на желанията, научно спа за еднорози – ароматни и цветни бълбукащи отвари, душ със сух лед и изригваща снежно бяла пяна, която изчезва в облаци, пухкав блестящ слайм и дъга от нетопящ се цветен сняг в пликчета за вкъщи, въздушни базуки и многоцветна еднорожка паста за зъби (4 вулкана в различни цветове), както и финал в облаците – гигантски магически облак от сух лед, който ще покрие целия под.

 Програмата е изключително подходяща за фенове на еднорози, магия и експерименти.

2.      Хари Потър Научно Парти:

-Всяко дете получава писмо за прием в Хогуортс и участва в разпределителната церемония, по време на която разпределителната шапка отрежда кое дете в кой от 4те домове да попадне. След приветствие в новите им домове, децата ще се впуснат в едно незабравимо научно преживяване и ще се потопят в магията на различните класове в Хогуортс. В класа по заклинания, ще научат какво се крие зад магията на светлината Лумос и как да измагъосат самозапалващ се огън, облаци и мощен вятър. Ще упражним заклинанието за левитация с много летяща магическа хартия. Ще се запознаят с мислоема на професор Дъмбълдор в облаци от сух лед и ще предричат бъдещето с огромна пушеща кристална топка в час по пророкуване. Цветни бълбукащи отвари, някои от които ще сменят цветове, и пушещи бокали от черепи ще грабнат вниманието им в час по отвари. В час по трансфигурация, ще смаляваме и трансфигурираме балони в течен азот. Ще посетим и клас по защита срещу тъмните сили, където децата ще видят как да овладеят силата на драконовия дъх, за да изстрелят огнена топка, и как да надвият страховит дементор с облачен патронус. Накрая, след успешно взимате на изпитите СОВА, ще скачаме и танцуваме на магьоснически бал в гигантски облаци от сух лед.  

-Добавки: заклинание Левикорпус или гърмене и изстрелване на варел на няколко метра във въздуха, забъркване на вещерски отвари (Слайм за вкъщи за всяко дете, Инстажелиращи червеи )

-Игри и допълнителни декорации: Магически дуел с 2 пръчки, игра на Куидич, пинята , висящи свещи и платно с Перон 9 и 3/4ти

Лаборатории или научни работилници

Научните ни работилници за рожден ден са изключително подходящи за всички малки и големи учени, които обичат да правят експерименти със собствените си ръце, да бърничкат и преоткриват света. Децата се превръщат в същински учени и правят всички експерименти самостоятелно след демонстрация от опитните ни инструктори. Лабораториите са предвидени за групи до 12 деца и са с времетраене от 60 минути. Моля, свържете се с нас за избор на допълнителни експерименти и за включване на повече деца.

1.      ДНК Лаб 1: дъга от цветен нетопящ се сняг в епруветки за вкъщи, слайм (желирани слонски сополи) за вкъщи, химическа реакция със сменящи се цветове, инста желиращи червеи за вкъщи, лава лампи.

2.      ДНК Лаб 2: Изчезваща в пламъци хартия, цветни димящи колби със сух лед, изригваща пушеща пяна от сух лед, инста желиращи червеи за вкъщи, кристални топки от сух лед, слайм (желирани слонски сополи) за вкъщи.

 3. Слайм лаб  – децата забъркват няколко различни видове слайм (оригинален, пухкав, крънчи и флуоресцентен) и наблюдават как магнитен слайм „изяжда“ магнит.

Допълнителни експерименти: вулкани и скулптори от горещ лед 

* Възможност за изготвяне на оферта по желание на клиента.
** Партнъор: DJ Defo – www.djdefo.com – попитайте ни за научно парти с ефектно осветление и озвучаване
*** Къде може да празнувате? Научните партита на ДНК могат да се проведат на всякъде в района на София. Вие избирате мястото – вкъщи, в парти клуб, ресторант или дори на открито – нашата лаборатория е изцяло мобилна. Попитайте ни за препоръки